Online

Az oldal szerkesztője Lina. Azért nyitottam meg mert nagyon megtettszett a Divergent filmekben és azóta követem őt és a karrierjét is, ezért döntöttem úgy, hogy rajongói oldalt vezessek róla. Az oldal 2018. október 7-én nyilt meg G-Portálon. 2019 tavaszán a Flaunthoz költözött. Majd 2019 nyarán a Shai-Woodley.hu domain cimet vettem meg, amelyet a Flaunt nem jól állitott be. Igy hosszas e-mailezgetés után a Flaunt végül 2020 tavaszán sikeresen beálitotta a domain cimet. Az oldal kinézetét és kódolását saját magam készitem a következő szerkesztők oldalain található leirásokkal: BrielleNikkiiGergőEfruse & Linda.  Források amelyek szerepet játszottak az oldal szövegi és képi tartalmának létrejöttében:

Mafab.hu Wikia
Port.hu JustJared
Google Mozicsillag.me
Filmezz.eu SorozatBarát.Online
PicturePub Imdb.com
Shailene-Woodley.net Shailene-Woodley.org

 

Jogi nyilatkozat

Az oldal nem áll kapcsolatban sem Shailene Woodleyval, sem hozzátartozóival, barátaival. Ez csak egy egyszerű rajongói oldal, amely igyekszik a legfrissebb híreket és képeket összegyűjteni az amerikai színésznőről. Minden szöveges tartalom saját írású, fordítású. Jogtalan másolása következményeket vonhat maga után. A képes és mozgóképes anyagokért nem vállalunk felelősséget.

 

Eddigi kinézetek

Itt az oldalon eddig szerepelt kinézeteket tekintheted meg, a legújabbak mindig legalul vannak. Az első képen az oldal kinézetét láthatod, mellette a galéra kinézetét.

 1. kinézet (2018. október 07. – 2019. március 18.)

2. kinézet (2019. március 18. – 2019. május 12.)

3. kinézet (2019. május 12. – 2020. március 31.)

4. kinézet (2020. március 31. – )