Idézetek tőle

Véletlenül estem ebbe az üzletbe. Nem az amire vágytam, hogy legyek: színésznő. Csak megtörtént. Őrült szenvedélyé fejlődött … kreatív kivezetővé. De semmi több. Ez a hobbim … az egyik módja annak, hogy művészként kifejezzem magam. És azon a napon, amikor munkássá válik … karriert … befejezem.

 

Az All it takes csak annyit tesz, hogy egy darab szemetet felvesz, amelyet mindennapi útján a munkahelyhez megtesz. Vagy kikapcsolhatja a vízcsapot, amikor megmossa a fogait. Vagy komposztálni. Vagy vásároljon 100% -ban újrahasznosított papírt. Vagy a szüreti boltokban és a használt piacokon vásárol. Vagy teljes mértékben oda szentelje magát, hogy csak zöldségeket vásárol helyi forrásokból. Rendkívül könnyű beépíteni a fenntartható választásokat mindennapi, elfoglalt életünkbe.

 

Rájöttem, hogy az aggodalom olyan jövő terméke, amelyet nem tudunk garantálni, és a bűntudat egy olyan múlt terméke, amelyet nem tudunk megváltoztatni. Miután ezt elfogadtuk könnyebb lesz élni. És minél boldogabb vagyok, annál egészségesebb vagyok, és annál jobban nézek ki és érzem magam.

 

A legfontosabb dolog az, hogy a testvériség több, mint a feminizmus. Nem tudom, hogy mi nőként azt várjuk el, hogy a férfiak tiszteletben tartsanak minket, mert úgy tűnik, hogy nem tartjuk tiszteletben egymást. Olyan sok féltékenység, sok összehasonlítás és irigység van. Csak annyira ostoba és szívszorító.

 

Azt hiszem, a lelkeknek nincs kora. Az egyetlen dolog, ami ismeri az életkort, az elme, és abban a pillanatban, amikor elhagyod, néhány embernek kémiai kapcsolat van, másoknak pedig nincs. A szerelem nem korlátozódik a házasságra és a szexre, és bárhogyan. Szerelmes tinédzserek – szeretetük ugyanolyan valós, ugyanolyan zsigeri és ugyanolyan méltó, mint a szerelmes felnőttek szerelme.

 

[a Csillagainkban a hiba (2014) forgatókönyvére adott pozitív reakciójáról] Mindig intuitívan tudom, hogy a forgatókönyv valami olyan, amibe beleszeretek, vagy sem. Pillangókat érzékelek ilyenkor. Ha pillangók vannak, azért harcolok.

 

[azon a helyen, ahol 10 éven belül látja magát] Szeretnék valahol az erdő közepén élni, szükség szerint LA-be repülni, és kiegyensúlyozni az életemet. Úgy gondolom, hogy vannak módok a hézagok áthidalására a két világom között: a vad, mindig iszapos, smink és cipő nélküli világom és ez a magas sarkús és divatos ruhákkal rendelkező világ között.

 

Úgy gondolom, nevetséges, hogy a határokat átlépték a mozi és a divat között. Mindkettő saját művészeti forma. Nem azért kezdtem el fellépni, hogy valami gyönyörűt és sok sminket viseljek. Ezért nem ezt csinálom. Azért csinálom, mert nagyon szeretek egy filmet elkésziteni.

 

[Amikor megkérdezzük, milyen érzése van azzal, hogy Jennifer Lawrence-rel hasonlítják össze.] Nos, az összehasonlítások mindig kétségbeeséshez vezetnek. Nőkként állandóan azt mondják nekünk, hogy összehasonlítanunk kell magunkat az iskolás lányokkal, munkatársainkkal és egy magazin képeivel. Hogyan fejlődik a világ, ha mindig összehasonlítjuk magunkat másokkal? Csodálom Jennifer Lawrence-t, de ő mindenki kedvenc embere, akivel összehasonlíthat. Azért van, mert mindkettőnknek rövid haja és hüvelye van? Különálló személyeknek tekintem magunkat. És ez fontos. Mint nők, bizonytalanságaink ezen az összehasonlításon alapulnak. És ez szorongást okoz.

 

[Interjú a Toda Teen számára, 2014. március] Szeretnék vigjátékot késziteni, de semmi hülyeséget. Olyat, mint  A család kicsi kincse (2006) vagy Alexander Payne másik filmje. Szeretném, ha valaki pontosan úgy alakíthatja át a rom-com-ot, mint a 80-as és 90-es években, mint például a Piszkos tánc (1987) vagy Sztárom a párom (1999), olyan filmek, amelyeket már nem készítenek. A filmek manapság túl nagyok, a női karakterek idióták és a férfi karakterek gazdagok, olyan nehéz azonosítani ezeket a filmeket.

 

Színészek, akiket szeretek? Szeretem Mark Ruffalót és Marion Cotillard-ot. Számomra ő a legjobb színésznő.